Μικρά και μεγάλα χαμπέρια...
Σοβαρά και ασόβαρα χαμπέρια...
Απόψεις,ειδήσεις,σχόλια,αναφορές επικαιρότητας και μη...
Για θέματα που συμβαίνουν κοντά και μακριά μας...

για να μην ξεχνιωμαστε, η ωρα ειναι...

χαμπερια λεπτο προς λεπτο...

Όλη η επικαιρότητα στο palo.gr


χαμπερια του καιρου

H Συνταγη της ημερας

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Έργα και ημέρες του κ.Καραμανλή...

"Κυβερνά…5 μήνες και κατάφερε να διαλύσει την οικονομία της Ελλάδας και να υποχρεώσει τους μισθωτούς και συνταξιούχους να μεταβληθούν σε αξιολύπητους πολίτες και να χάσουν τα …«αυγά και τα πασχάλια».
Ποιός είναι αυτός? Κατά φίλο αναγνώστη ο…Γεώργιος Παπανδρέου. Κατέστρεψε, σε πέντε μήνες την Ελλάδα που με πολύ κόπο και τεράστια προσπάθεια «έκτισε» ο μεγαλύτερος πολιτικός της σύγχρονης Ελλάδας, ο Κώστα Καραμανλής!!!
Και όχι μόνο αυτό. Είναι έτοιμος να…πουλήσει την Ελλάδα για να εξοικονομήσει χρήματα για την αποπληρωμή των δανείων που πήρε ο...

ίδιος τα περασμένα χρόνια.
Όταν ο φανατισμός και το ψέμα εξακολουθούν να αποτελούν το ισχυρό όπλο κατά των πολιτικών αντιπάλων, τότε ο φίλος αναγνώστης μπορεί να είναι περήφανος για την εξαετία Καραμανλή και τα σκάνδαλα που την συνόδεψαν.
Η μνήμη είναι σαν το λάστιχο. Όταν την τεντώσεις πολύ μπορεί να σπάσει και να την χάσεις, οριστικά. Να του θυμίσουμε, λοιπόν λίγα από τα έργα και τις…επιτυχίες της πιο πετυχημένης κυβέρνησης της μεταπολεμικής Ελλάδας, της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος καλή του ώρα, διασχίζει Ελλάδα και Ευρώπη, από άκρη σε άκρη κάνοντας τουρισμό και έχει αφήσει πίσω του οπαδούς του, όπως ο φίλος αναγνώστης, να υπερασπισθεί το έργο του.
Ας του ενεργοποιήσουμε λίγο τη μνήμη:
Ιούλιος 2004
Απομακρύνεται ο κ. Κεραμιδάς, διευθυντής του Γραφείου του υπουργού Τουρισμού κ. Λιάσκου, με την κατηγορία πως ζήτησε χρήματα από μεγαλοξενοδόχο για να τακτοποιήσει υπόθεση του. Το πρώτο πλήγμα για τη Νέα Διακυβέρνηση που θα κτυπούσε την διαπλοκή.
Σεπτέμβριος 2004
Ο υπουργός Απασχόλησης Σάββας Τστιτουρίδης παραιτείται γιατί αποκαλύπτεται παράνομη μεταγραφή του γιού του.
Μάιος 2005
Ο στενός συνεργάτης του Προκόπη Παυλόπουλου, κ. Χούπης εμπλέκεται στο σκάνδαλο των προσλήψεων εκτός ΑΣΕΠ στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
Ιούνιος 2005
Οι απαγωγές και ανακρίσεις των Πακιστανών
είναι ένα από τα περίφημα σκάνδαλα της κυβέρνησης
της Νέας Δημοκρατίας. Ο τότε υπουργός Δημόσιας Τάξης Β. Πολύδωρας υποστηρίζει πως …οι Πακιστανοί απάγονται μόνοι τους…
Ιούνιος 2005
Προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ και για τη στελέχωση της Αγροφυλακής.
Σεπτέμβριος 2005
Οι «κουμπάροι» στο προσκήνιο. Το σκάνδαλο, που έχει χαρακτηριστικό τις περίφημες χειροπέδες, αφορά το καρτέλ γάλακτος και σε συναλλαγές επιχειρηματιών για τη μείωση των προστίμων τους εις βάρος των καταναλωτών.
Οκτώβριος 2005
Την παραίτηση του Αδάμ Ρεγκούζα προκάλεσε η εμπλοκή του στο σκάνδαλο της παροχής κρατικής διαφήμισης σε υπόδικο, ιδιοκτήτη τηλεοπτικού καναλιού στη Θεσσαλονίκη.
Οκτώβριος 2005
Την εμπλοκή του στο παραδικαστικό
κύκλωμα πλήρωσε με αποπομπή ο Πέτρος Μαντούβαλος.
Δεκέμβριος 2005
Για φαγοπότι στη ΔΕΗ επί Παλαιοκρασσά μιλούσαν τα ΜΜΕ την περίοδο εκείνη. Εκείνος απομακρύνθηκε και κανένας υπουργός δεν πήρε την ευθύνη.
Φεβρουάριος 2006
Το μεγαλύτερο, από την αρχή της Νέα Διακυβέρνησης ως το 2006, σκάνδαλο ήταν αυτό των υποκλοπών κορυφαίων στελεχών της πολιτικής ζωής και όχι μόνο. Ευθύνες ; Καμιά. Παραιτήσεις; Καμιά. Μια “αυτοκτονία…” μόνο
Ιούνιος 2006
Η πρώτη «επίθεση» της Νέας Δημοκρατίας στα εκπαιδευτικά ιδρύματα έρχεται το καλοκαίρι του 2006, με προπαγάνδα και πολύ ξύλο από την
πλευρά των ΜΑΤ κατά των φοιτητών και λοιπών μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας, που εναντιώνεται στο Νέο Νόμο Πλαίσιο της Μαριέττας Γιαννάκου.
Σεπτέμβριος 2006
Ο ξυλοδαρμός του Κύπριου φοιτητή μπροστά στο ξενοδοχείο ABC στη Θεσσαλονίκη από τους αστυνομικούς της ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συγκλόνισε το πανελλήνιο. Η γνωστή περίπτωση της…ζαρντινιέρας στην οποία έπεσε ο φοιτητής και κτύπησε.
Σεπτέμβριος 2006
Εξαγορά της Γερμανός από την Cosmote σε εξαιρετικά υψηλό τίμημα και αφού είχε προηγηθεί χειραγώγηση των μετοχών της εταιρείας.
Μάρτιος 2007
Τα ομόλογα έρχονται και τα ασφαλιστικά ταμεία…αδειάζουν.
.Δεκέμβριος 2007
Πρόστιμα ύψους 160.000 ευρώ επέβαλε η Πολεοδομία Μαρκοπούλου στο Βασίλη Μαγγίνα για τη βίλα – “αναψυκτήριο” που έχτισε στο Κορωπί (αυτή στην οποία “φιλοξενούσε” και τους Ινδούς).
Δεκέμβριος 2007
Το ροζ σκάνδαλο της ΝΔ, το περίφημο σκάνδαλο Ζαχόπουλου, προσωπικού φίλου του Καραμανλή.
Παράνομοι διορισμοί, βιντεοταινίες, κομιστές, εκπομπές και λοιπά. Η μόνη που
μπήκε φυλακή για όλα ήταν η Τσέκου.
Ιανουάριος 2008
Εμπλοκή του Κουκοδήμου στην υπόθεση Ζαχόπουλου. Διαγράφεται από την
Κ.Ο. της ΝΔ αλλά επανέρχεται μετά για …αριθμητικούς λόγους (152).
Απρίλιος 2008
Στο “μικροσκόπιο” τίθενται οι ενέργειες των υπηρεσιών της Πολεοδομίας Μαρκόπουλου, όσον αφορά το θέμα της αυθαίρετης εξοχικής κατοικίας του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ Γίωργου Σουφλιά.
Απρίλιος 2008
Σύσσωμοι οι Έλληνες περνάνε από ΚΤΕΟ λόγω του λαδιού που πλασάρανε ως μαγειρικό αλλά μόνο αυτό δεν ήταν… Ευθύνες και πάλι αναζητούνται . Ουδείς παραιτείται.
Μάιος 2008
Σύμφωνία κυβέρνησης και γερμανικής DT για την πώλησε μετοχών του ΟΤΕ και παραχώρησης του μάνατζμεντ. Ουδείς γνωρίζει το παρασκήνιο και τον ρόλο του Βγενόπουλου της MIG..
Μάιος 2008
Αλλες προσφορές ισχυρίζεται η εταιρεία COSCO και άλλα επικαλείται ο τότε υπουργός Ναυτιλίας, κ. Βουλγαράκης για την πώληση του ΟΛΠ. Τα ποσά διαφέρουν κατά 4 δις ευρώ.
Μάιος 2008
Αγοραστός και Πατρωνία σε ρεσιτάλ νοθείας στη Βουλή το Μάιο και σε ρεσιτάλ υποκριτικής το Σεπτέμβριο όπου αρνούνται τα πάντα.

Μάιος 2008
Μαύρα χρήματα και χρηματισμοί υπουργών, βουλευτών και κομμάτων δείχνει η έρευνα για την Siemens, που έκλεισε για τους πολιτικούς, αλλά συνεχίζεται…χωρίς τους πρωταγωνιστές που «διέφυγαν» στο εξωτερικό.
Ιούνιος 2008
Το πρώτο όνομα πολιτικού από τη Νέα Δημοκρατία, μετά από αυτό του Τσουκάτου από το ΠΑΣΟΚ, σε ότι αφορά το σκάνδαλο Siemens, έρχεται στην επιφάνεια. Ο Κυριάκος Mητσοτάκης έκανε κάποιες αγορές από την Siemens κλπ.
Ιούλιος 2008
Ταξίδια με τη Siemens και τα τζετ του Χριστοφοράκου του Μιχάλη Λιάπη, υπουργού Μεταφορών και πρωτοξάδελφου του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.
Ιούλιος 2008
Αποπέμπεται ο Γιώργος Ζορμπάς πρόεδρος της Εθνικής Αρχής για την καταπολέμηση της απόκτησης εσόδων από εγκληματικές ενέργειες.
Αύγουστος 2008
Η δικογραφία για την άρση της ασυλίας του πρώην υπουργού Α. Παυλίδη δεν έφτασε ποτέ στη Βουλή το 2006, μετά τις καταγγελίες του δημάρχου Τήλου. Γνωστή η κατάληξη της υπόθεσης.
Σεπτέμβριος 2008
Ο μοναχός Εφραίμ σε επιχειρηματικές δραστηριότητες με τις ευχές του Ρουσόπουλου και με υπογραφές Μπασιάκου, Δούκα κά υπουργών, των λεγομένων Βατοπεδινών, για μεγάλες παραχωρήσεις πολλών στρεμμάτων οικοπέδων στη Χαλκιδική, ανταλλαγές κλπ. Ολοι παραπλανηθέντες κατά τον κ. Σανιδά.
Αυτά τα εντυπωσιακά έργα, που αντανακλούσαν στην προεκλογική εξαγγελία του Κώστα Καραμανλή για…επανίδρυση του Κράτους, διαφάνεια και κτύπημα της διαφθοράς θαυμάζει και αναπολεί ο φίλος αναγνώστης.
Μήπως θα ήθελε να του θυμίσουμε και τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ της κυβέρνησης Καραμανλή???"
Γράφτηκε από κάποιον σκεπτόμενο αναγνώστη του troktikou..Και συμφωνώ απόλυτα!
Μίλτος

3 σχόλια:

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας