Μικρά και μεγάλα χαμπέρια...
Σοβαρά και ασόβαρα χαμπέρια...
Απόψεις,ειδήσεις,σχόλια,αναφορές επικαιρότητας και μη...
Για θέματα που συμβαίνουν κοντά και μακριά μας...

για να μην ξεχνιωμαστε, η ωρα ειναι...

χαμπερια λεπτο προς λεπτο...

Όλη η επικαιρότητα στο palo.gr


χαμπερια του καιρου

H Συνταγη της ημερας

Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2010

Μία "Φανταστική" Ιστορία...

Μία φορά και ένα καιρό ήταν ένας νεοέλληνας και έψαχνε δουλειά. Πολλά εφόδια δεν είχε , ένα λύκειο είχε τελειώσει, είχε όμως ένα πατέρα που είχε γνωριμίες με πολλούς βουλευτές, τα γραφεία των οποίων επισκεπτόταν συχνά και ζητούσε κάπου να βολέψουν το γιό του...

Έτσι μία μέρα το θαύμα έγινε και διορίστηκε σε μία ΔΕΚΟ...
Η έκπληξή του έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν έμαθε το μισθό του μαζί με τα επιδόματά του που προσέγγιζε τις 60.000 ευρώ το χρόνο. Τα χρόνια περνούσαν και ο ήρωας μας περνούσε μία πολλή όμορφη ζωή, αγόρασε μεζονέτα, αυτοκινητάρα, παραθαλάσσιο και έκανε συχνά διακοπές σε Ελλάδα και εξωτερικό. Πήρε και κάποια δανειάκια αλλά δε μασούσε γιατί τα επιδόματα αυξανόταν συνέχεια και έτσι ανταποκρνόταν με ευκολία στις δόσεις.
Επίσης αγόρασε και μία βάρκα καθώς άρχισε να ασχολείται με το ψάρεμα καθώς η δουλειά του ήταν εύκολη δεν τον κούραζε πολύ, ενώ είχε και έξτρα χρόνο καθώς είχε αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δράση γεγονός που του επέτρεπε να κάνει συχνά κοπάνα από τη δουλειά του.
Στις παρέες του ήταν πολύ ομιλητικός και μιλούσε πάντα με επιχειρήματα ενώ στους φίλους του που είχαν τελειώσει πανεπιστημιακές σχολές και ήταν άνεργοι τους έλεγε πάντα πως "δουλειές υπάρχουν". Όταν τον ρωτούσαν πόσα βγάζει τους έλεγε το μισθό τους χωρίς τα επιδόματα που ξεχνούσε να τα αναφέρει (εξάλου αυτα είναι και αφορολόγητα).
Με το καιρό την χώρα άρχισε να την κτυπά η οικονομική κρίση και η κυβέρνηση άρχισε να ψαλιδίζει μισθούς και επιδόματα , ο ήρωας μας έπεσε στα 30.000 ευρώ το χρόνο και η οικογένεια του άρχισε να έχει πρόβλημα καθώς η γυναίκα ασχολούνταν μόνο με τα οικιακά ,δεν εργαζόταν και τα 2 παιδιά του σπούδαζαν σε άλλες πόλεις .Παράλληλα έπρεπε να πληρώνει και τις δόσεις των δανειών του.
Τον είχε πιάσει μία οργή πολύ μεγάλη ήθελε να ξεσπάσει ,παρακίνησε μαζί με τους άλλους συνδικαλιστές τους συναδέλφους του να γίνει απεργία για να μην χαθούν τα κεκτημένα(μεγάλη λέξη).Έκαναν και μία μεγαλειώδη πορεία η οποία κατέληξε στη βουλή.Την ώρα της πορείας έξω απο τη βουλή το μάτι του έπεσε σε τρείς βουλευτές "κοπρόσκυλα που φτάσατε τη χώρα" σκέφτηκε "όρματε πολιτικοί φώναξε" και όρμησε να τους δείρει ,τους κατάφερε τρεις τέσσερις μπουνιές πριν τους σώσουν.
Το απόγευμα επέστρεψε σπίτι ,χτύπησε το τηλέφωνο ήταν ο μπαμπάς του, αφού έκαναν μία ολιγόλεπτη συζήτηση το θέμα ήρθε στα επεισόδια έξω απο τη βουλή."Τα έμαθες", του λεέι ο πατέρας του, "έδειραν τον βουλευτή τον Βολεψόπουλο έξω από τη βουλή κάτι αγανακτισμένοι διαδηλωτές , κρίμα γιατί είναι καλός ,αυτός μάλιστα σε έβαλε στη δουλειά".
Και ο ήρωας μας έμεινε με το ακουστικό στο χέρι για λίγα λεπτά να σκέφτεται.

Y.Γ οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και πράγματα είναι εντελώς συμπτωματική,όλα τα πρόσωπα είναι φανταστικά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας